BIAR BETUL!
STRATEGI SULIT Otai-otai Hartanah
BUAT DUIT TEPI Yang Saya TIRU & FOLLOW
Secara PART TIME Hasilkan...
RM4,874.70 SEBULAN
TANPA HARTANAH SENDIRI
Kini Saya Dedahkan Teknik, Strategi SIMPLE & KACANG GILA Bisnes Hartanah
Buatkan Anda Hasilkan FAST BIG INCOME Sepantas 10 Hari.
Naper? Tak Percaya Ker? Tengok Ni...
Hah! Terbeliak Bijik Mata! Menarik bukan?

Semua duit-duit yang saya dapat ini saya hanyalah sekadar SIDE INCOME ..atau orang kata duit GELI-GELI sahaja yang dibuat secara PART TIME.

Dan yang menariknya lagi saya menggunakan strategi yang ada di dalam pelaburan hartanah.

Nak tau strategi apa?

Sebelum itu Izinkan saya memperkenalkan diri dahulu…
Siapa Saya?

Nama saya Mohd Fairuz B Abd Razak, merupakan seorang jurutera dan mula melibatkan diri secara PART-TIME sahaja dalam pelaburan hartanah.

Saya juga seperti anda , mahukan sumber pendapatan tambahan untuk menampung kos hidup yang semakin mencabar..lagi-lagi duduk di Kuala Lumpur…dengan keadaan ekonomi yang tidak menentu ..gaji pokok sebagai jurutera pun belum cukup untuk menampung kehidupan bulanan.

Melihat kebanyakan jutawan-jutawan di dunia menceburi pelaburan hartanah dalam portfolio pelaburan mereka membuatkan saya mengkaji dengan lebih mendalam lagi peluang yang ada dalam hartanah ini.

Gali punya gali..rupa-rupanya ada banyak jer cara yang kita boleh buat kalau nak terjun dalam bidang hartanah ni dengan risiko yang rendah

Saya tidak mudah percaya semua benda-benda ni…tetapi saya buat juga untuk tengok hasilnya.

ALHAMDULILLAH HASIL YANG DIPEROLEHI AMAT MEMBERANGSANGKAN DAN SAYA BERJAYA MEMPEROLEHI EXTRA INCOME RM 4,874.70 YANG MANA SAYA BUAT SECARA PART-TIME JER.

Namun begitu, masa saya mula-mula nak start dulu memang saya pun agak pening kepala nak tempuh cabaran-cabaran ini…
CABARAN PELABURAN HARTANAH
Inilah cabaran yang membuatkan saya PENING KEPALA dahulu sebelum saya terjun ke dalam bidang hartanah ini…
  • MEMERLUKAN MODAL YANG TINGGI
Untuk membeli sesebuah rumah, memang tidak dinafikan anda memerlukan modal yang tinggi.Contohnya untuk membeli rumah yang berharga RM 100k anda memerlukan deposit sebanyak 10% dari jumlah rumah tersebut iaitu sebanyak RM 10k.
  • BANK SUSAH NAK BAGI PINJAMAN
Sejak 2 tahun yang lepas, kadar kelulusan pinjaman perumahan telah menurun.Ini adalah kerana pihak Bank Negara telah memperketatkan syarat-syarat bagi seseorang itu boleh mendapatkan pinjaman perumahan.Keadaan ini menyebabkan ramai orang yang tidak dapat membeli rummah ketika ini
  • HARGA HARTANAH YANG MAHAL
Peningkatan kos pembinaan dan terdapat cukai baru yang dikenakan sedikit sebanyak mempengaruhi harga hartanah ketika ini. Memang betul harga rumah ketika ini hanya mampu tengok dari mampu milik.
  • TIDAK TAHU KAWASAN MANA YANG HOT
Kebanyakan pembeli rumah hanya membeli rumah di kawasan-kawasan yang susah untuk disewakan semula.Sekiranya pembeli tersebut tidak mengkaji kawasan yang ingin dibeli maka akan terpaksalah pemilik cover duit installment bank setiap bulan guna poket sendiri.
  • KURANG ILMU DALAM HARTANAH
Nak melabur dalam hartanah tapi tidak mahu melabur dalam Ilmu hartanah.Ini memang berlaku kepada masyarakat hari ini.Kesilapan dalam menetapkan pembelian dan strategi pembelian sesebuah rumah boleh menyebabkan rumah yang dibeli menjadi liabiliti dan bukan aset.
  • TAKUT ,RISAU TAK YAKIN
Modal dah ada,ilmu dah ada tapi tak berani pula nak membeli.Banyak kes yang berlaku apabila melihat sesuatu rumah yang berkualiti, (bawah MV,dekat dengan MRT,kawasan dah memang cun,demand pun ada) tetapi bila nak bayar untuk booking tak berani.Tidak berani untuk menghadapi risiko sebagai pelabur hartanah
Habistu…
MACAMANA NAK HASILKAN
INCOME DARI HARTANAH
Waktu mula-mula dulu saya pun tercari-cari juga apakah strategi yang PALING SENANG untuk menjana pendapatan melalui hartanah ini.Saya tanya macam-macam orang apa yang boleh buat kalau nak main dengan hartanah ini sehinggalah saya terjumpa dengan satu teknik ini dan saya buat terus.

Alhamdulillah teknik ini MENJADI dan memberikan pendapatan sampingan yang LUMAYAN.

Yang PALING BEST teknik ini tak memerlukan saya membeli rumah pun,tapi saya cuma menggunakan rumah orang lain…

Teknik ini dinamakan SUBLET.

SUBLET
ni bahasa mudahnya “sewa atas sewa”. Kita Sewa rumah, naik taraf hartanah (renovasi dan lengkapkan perabot) kemudian sewakan semula rumah tersebut dengan nilai yang lebih tinggi.

Keuntungan yang dieperolehi adalah melalui penolakan semua kos yang terlibat (sewa+api+air dll).

Katakan sewaan dari pemilik rumah : RM 400/bulan

Sewakan semula kepada orang lain : RM 750/bulan

Keuntungan yang diperolehi adalah : RM 750-RM 400 = RM 350 /bulan

Ini baru untuk satu rumah..kalau kita ada 10 rumah? Rm 350 x 10 = RM 3,500/bulan.

WOW..Menarik bukan?
TEKNIK SUBLET NI BOLEH JANA PENDAPATAN TANPA HARTANAH SENDIRI 
Apa kelebihan SUBLET ini?
  • TAK PAYAH BELI RUMAH SENDIRI
Anda tak perlu beli rumah pun..cuma pergi jer cari mana-mana rumah dan buat macam rumah anda sendiri..boleh jer tanya jiran-jiran, saudara mara mana yang ada rumah tapi malas nak uruskan..lagi BEST rumah yang anda tinggal sekarang pun anda boleh sublet balik rumah mereka untuk jana pendapatan.
  • PRODUK YANG ‘HOT’ DI PASARAN
Maksud product ini hot kerana product (Rumah) ini adalah benda asas dan keperluan hidup bagi seseorang.memang akan sentiasa ada orang yang memerlukan rumah untuk disewa contohnya golongan muda-mudi yang baru bekerja,golongan yang baru berkahwin ,golongan pelajar dan ramai lagi.Jadi market bagi product ini sangat besar dan TAKKAN putus-putus.
  • MODAL YANG RENDAH
Kalau anda beli rumah kena sediakan 10% deposit..katakan rumah RM 100k..nak beli kena ada RM 10,000 dalam tangan..tapi kalau anda sublet Cuma bayar minimum 2+1+1/2 (macam harga sewa biasa) jer..
  • PENDAPATAN PASIF LUMAYAN
Siapa yang tak nak bulan-bulan masuk duit macam air dalam akaun bank anda.Duduk sajer-sajer pun duit masuk bulan-bulan..katakan satu rumah sublet boleh memberi pendapatan RM 300..kalau ada 5 buah rumah dah dapat RM 1500.Dalam masa setahun dah boleh dapat RM 18,000..kemudian kita sublet selama 3 tahun boleh dapat RM 54,000 (RM 18,000X3).Siapa yang nak bagi RM 54,000 dalam masa 3tahun? Duit yang dapat ni boleh sangat kalau nak bayar hutang-hutang atau jadi modal untuk membeli rumah.
  • RISIKO RENDAH
Dalam apa-apa pelaburan mesti kena ada Exit Plan..untuk sublet ni exit plan dia mudah jer..kalau tak nak buat kita pulangkan balik rumah kepada tuan rumah..paling busuk pun deposit kita yang burn..tapi kalau kita beli rumah..takde orang sewa..bulan-bulan nak kena keluarkan duit sendiri bayar bank..tak bayar bank kejar…huhu..nama boleh kena blacklist..susah tu..;-(
  • PULANGAN MODAL YANG CEPAT
Anda boleh mendapat kembali modal yang dikeluarkan selewat-lewatnya dalam 3 bulan pertama..waktu penyewa masuk dan bayar deposit pun anda dah dapat cover sebahagian dari modal yang anda telah keluarkan sewaktu anda ambil rumah sublet tersebut.
  • CARA PALING SIMPLE
Cukuplah sekadar tahu berkaitan sewa rumah,tenancy agreement dan lease agreement sahaja.Tidak perlu nak tau teknikal-teknikal nak beli rumah,tak perlu nak libatkan mana-mana peguam..semua perkara anda yang buat sendiri..senang.
Sebelum pergi lebih jauh…SUBLET ni terbahagi kepada dua yer..satu dinamakan SUBLET BIASA yang keduanya dinamakan SUBLET LUAR BIASA..hehehe..

Pendapatan yang diperolehi daripada SUBLET LUAR BIASA ni boleh pergi sehingga 3 X GANDA daripada SUBLET BIASA...

Nak lagi lagi mudah saya panggil Sublet Luar Biasa ni sebagai SUBLET PREMIUM.
WOW !!...Menarik gila IDEA Tuan Fairuz ni..
Kalau macamni camana nak
MULA BUAT SUBLET PREMIUM NI??
Kaedah SUBLET PREMIUM ni ada LIMA langkah mudah sahaja :
PERTAMA – Cari kawasan yang mempunyai lokasi yang strategic.
KEDUA – Validate / Test market kawasan tersebut kalau bagi sewa okay tak?
KETIGA – Cari pemilik rumah yang ada di kawasan tersebut.
KEEMPAT – Try Negotiate dengan pemilik rumah yang kita nak SUBLET rumah mereka.
KELIMA – Dapat jer rumah teruskan sewakan balik.
Anda hanya perlu buat lima langkah di atas ini sahaja dan boleh jana income melalui SUBLET.
Tuan Fairuz, SAYA SERIUS
nak hasilkan INCOME melalui
SUBLET PREMIUM ni..
Boleh Tunjukkan cara STEP by STEP tak?
YES…WHY NOT !

Kini…Saya bersedia untuk membantu anda hasilkan income melalui SUBLET PREMIUM ini.Namun begitu saya akan tunjukkan secara detail step by step supaya anda boleh ikut dan KLON sahaja cara saya supaya boleh hasilkan income yang LUMAYAN.

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sampai habis! Oleh itu saya nak tunjukkan pada anda step by step A-Z semuanya dalam….
Dalam panduan RAHSIA SUBLET PREMIUM ini saya akan bongkarkan langkah demi langkah berdasarkan modul-modul berikut :
MODUL 1 - ABC Property
  • Ketahui definasi hartanah dan jenis-jenis hartanah yang ada di Malaysia.
  • Kenapa pelaburan hartanah merupakan pelaburan yang SELAMAT berbanding dengan pelaburan-pelaburan yang lain.
  • Pembongkaran 4 cara bagaimana pemain-pemain hartanah mendapat keuntungan daripada pelaburan hartanah..
  • 3 strategi yang menggunakan “orang lain” untuk menghasilkan income secara pasif.Inilah strategi yang dikatakan strategi “atas angin”
  • Basic 2 jenis SUBLET yang boleh berikan INCOME LUMAYAN RM 4 angka setiap bulan.
  • Bagaimana memilih SUBLET yang boleh menghasilkan keuntungan yang MAXIMUM.Dengan Skill ini anda boleh hasilkan sehingga 3 kali ganda INCOME dari bisnes SUBLET biasa-biasa.
MODUL 2 - Analyze & Validate
  • Saya tunjukkan “bola Kristal” yang selama ini saya gunakan untuk tilik kawasan yang berpotensi besar jana pendapatan bulanan untuk LONG TERM.
  • Ciri-ciri bangunan yang sesuai dijadikan sebagai SUBLET PREMIUM.
  • 4 kawasan yang dianggap HOT yang boleh dijadikan tempat untuk anda membuat SUBLET PREMIUM
  • 3 teknik PENTING untuk VALIDATE Kawasan tersebut benar-benar HOT atau tidak.Teknik ini SANGAT-SANGAT berguna untuk SUBLET BIASA.
  • Penggunaan ____________ sebagai PETA supaya anda tak perlu turun ke padang untuk melihat kawasan tersebut. Anda boleh analisis kawasan tersebut REMOTELY dari rumah dengan menggunakan tools ini.
  • STEP by STEP bagaimana untuk validate kawasan menggunakan teknik _______________ yang PERCUMA. Walaupun PERCUMA tetapi RESULT nya sungguh OHSEM.
  • Cara ber IKLAN dengan BETUL di Mudah.my sehingga IKLAN anda yang DILIHAT DULU berbanding dengan iklan orang lain.
MODUL 3 - Deal Strategy
  • Bagaimana untuk “Kawtim” dengan Agen hartanah supaya mereka turut sama berkomplot dengan anda mempengaruhi pemilik rumah memberi kebenaran untuk sublet.
  • Ketahui mengapa pemilik rumah sukar untuk melepaskan rumah mereka untuk diberikan sebagai SUBLET kepada anda.
  • Tips-tips HALUS macamana nak “racun” pemilik rumah supaya mereka membenarkan anda sublet rumah mereka.Hasil akhir nya pemilik rumah akan gembira dapat duit anda akan gembira dapat rumah.Win-Win situation.
MODUL 4 - Break Even Point
  • Ketahui bagaimana untuk menetapkan harga per malam untuk SUBLET PREMIUM anda.
  • Pengiraan PENTING yang MUDAH & SIMPLE untuk anda ketahui keuntungan yang bakal anda perolehi setiap bulan. Kalau tak TAHU buat benda ni memang SUSAH nak dapatkan keuntungan yang maximum.
  • 2 KOS PERBELANJAAN yang perlu anda pantau setiap bulan untuk mengawal keuntungan anda.
  • KOS PERMULAAN yang terlibat dan bagaimana untuk mengurangkan kos permulaan tersebut.
MODUL 5 - Marketing Strategy
  • Pembongkaran cara-cara pemasaran yang BETUL-BETUL berkesan secara OFFLINE dan ONLINE
  • Cara pemasaran secara ONLINE menggunakan medium pengiklanan yang percuma.
  • SATU AGEN PENGIKLANAN ONLINE yang mampu membantu anda menebalkan poket anda setiap bulan.AGEN ini bukan sahaja menarik tetamu dari dalam negara,malahan tetamu dari LUAR NEGARA..memang BEST.
  • STEP by STEP (siap bagi template) bagaimana untuk anda hendak register dengan agen-agen pengiklanan ini.
MODUL 6 - Manage & Analyze
  • Teknik dan cara bagaimana nak menguruskan SUBLET PREMIUM dari mula orang CHECK IN sehingga lah tetamu tersebut CHECK OUT.
  • Android APPS yang saya gunakan untuk menguruskan tempahan yang masuk dari pelbagai agen pemasaran yang saya gunakan secara ONLINE dan OFFLINE.
  • Pegurusan SUBLET PREMIUM dari segi housekeeping dan senggaraan secara berkala.
  • Menganalisa kemampuan SUBLET PREMIUM anda dan EXIT PLAN sekiranya perlu
Bukan ini sahaja....
Saya NAK anda
BETUL-BETUL FAHAM habis dan
mampu jana INCOME.
Saya nak terus bantu & bimbing anda dengan berikan BONUS-BONUS ini...
BONUS #1: - LIFETIME FB SUPPORT GROUP RAHSIA SUBLET PREMIUM
BERNILAI RM100
Anda bukan sahaja di support dalam SUBLET PREMIUM, malahan untuk SUBLET BIASA pun saya akan cover. Banyak lagi FREEMIUM (tips/data/softcopy) saya akan share dalam Group ni.
BONUS #2: -SKRIP POWER AYAT MANIS OWNER
BERNILAI RM50
  • Soalan-soalan yang WAJIB TANYA kepada pemilik rumah untuk membongkar apa masalah yang mereka hadapi.
  • 2 langkah untuk memenangi hati OWNER rumah supaya memberi kebenaran untuk sublet rumah mereka.
  • Jawapan-jawapan yang PATUT DIBERIKAN kepada owner untuk counter back dan kesemua jawapan ini dah PROVEN dan berjaya menambat hati tuan rumah.
  • OWNER still berdegil? Jangan risau dalam skrip ni ada lagi 2 cara lagi yang memang kalau owner dengar mesti nak bagi punya rumah mereka.
BONUS # 3: LUBUK BARANG 2nd HAND BERKUALITI
BERNILAI RM50
  • Peluang menjimatkan kos Fully Furnished sehingga lebih 50% seterusnya meninggikan profit margin anda.
  • Senarai kedai barangan terpakai yang NAMPAK BARU.
  • Boleh dapatkan perabot serendah RM 100 sahaja dengan kualiti yang TINGGI.
BONUS # 4: LEASE & TENANCY AGREEMENT BERNILAI RM50
  • Perjanjian Pajakan dengan Pemilik Rumah (Editable)
  • Perjanjian Sewaan dengan penyewa rumah (Editable)
  • Kedua-dua merupakan LEGAL DOCUMENT yang MESTI ADA sebagai seorang subletter sebelum untuk meminima risiko dan perniagaan anda dari segi undang-undang.
Apa Kata Mereka Yang Dah Baca Ebook Ini?
Yg Ni Diorang BACA Jer..
Ada Ke Yang Dah Buat &
Dapat INCOME?
Ada satu pasangan suami isteri yang memang nak cepat belajar SUBLET, then saya pun bagi la Ebook ini untuk diorang praktikkan dan hasilnya memang memberangsangkan.

Orang call minta nak sewa rumah berkali-kali walaupun rumah belum ada lagi..FUHH..terbaik.
Ini pula seorang lagi, lepas jer baca ebook Rahsia Sublet Premium terus praktikkan dan beliau share dengan saya tak sampai sehari jer, beliau dah dapat penyewa sublet dari US yang nak menyewa selama 3 bulan DIRECT.
Ni dia screenshot booking yang beliau dapat...
Bukan itu sahaja, ada juga yang nak terus check in petang tu juga. Tak henti-henti ada orang nak dapatkan sublet beliau ni...
Memang TERBAIKLAH Tuan Fairuz!
Saya dah TAK SABAR nak dapatkan Ebook Ni..
Camana yer?

Seperti yang saya nyatakan di awal tadi, saya kini dah bersedia untuk tujukkan step by step bagaimana anda boleh hasilkan income dari bisnes Sublet Premium ini melalui ebook..


Tetapi..
NANTI DULU!
Saya Nak Dedahkan
Lebih Banyak SECRET & SHORTCUT
Bagaimana Anda Boleh Dapat FIRST CUSTOMER dan INCOME Dari Bisnes Sublet Ini
Sepantas 10 Hari
Saya faham anda dah tak sabar-sabar lagi untuk mendapatkan ebook ini..

Pada awalnya, saya nak simpan RAHSIA ini, tapi tak mengapa saya percaya bahawa lebih banyak yang kita beri, lebih banyak yang kita akan dapat.

Jadi saya nak berikan LAGI 4 SECRET berkenaan Bisnes Sublet Premium yang saya sendiri jalankan supaya anda lebih mudah faham dan boleh copy & paste sahaja teknik dan strategi saya dalam bisnes sublet anda nanti.

Saya akan tunjukkan pada anda..
SECRET 1 - Real Case Study Sublet Premium
Saya nak cerita kat anda berdasarkan experience saya sendiri...
  • Kenapa saya memilih EMPIRE DAMANSARA sebagai SUBLET PREMIUM saya.Ini memang SECRET yang saya simpan selama ini. Anda just FOLLOW & DUPLICATE sahaja teknik dan strategi saya ni untuk dapatkan result yang sama.
  • Pemilihan Agen pemasaran yang TERBAIK yang tak sampai 24 Jam, dah ada yang BOOKING SUBLET PREMIUM saya.Psst…SECRET ni tak ramai yang tahu.
  • Bagaimana saya mengurangkan KOS FULLY FURNISHED daripada RM 9000 kepada RM 0 sahaja dengan hanya cuma PILIH kawasan yang tepat untuk dijadikan SUBLET PREMIUM
  • Bagaimana saya mengurangkan KOS FULLY FURNISHED daripada RM 9000 kepada RM 0 sahaja dengan hanya cuma PILIH kawasan yang tepat untuk dijadikan SUBLET PREMIUM
  • Bagaimana homestay / sublet saya ini menjadi tumpuan tetamu bukan sahaja dari dalam Negara, bahkan dari LUAR NEGARA pun ada dengan Pemasaran _______________.
  • Dan bagaimana saya AUTOMASI kan pengurusan SUBLET PREMIUM saya dengan hanya “REMOTE”kan tetamu yang ingin masuk dan keluar hanya menggunkan Hand Phone sahaja.Tak perlu nak jumpa tetamu pun.(Ini memang antara perkara yang RAMAI pengusaha HOMESTAY pun nak belajar dengan saya)
SECRET 2 - Teknik Approach Direct Owner
  • TEKNIK ini saya REVEAL buat kali pertamanya kerana ramai yang tanya pada saya macamana nak berhubung secara TERUS dengan OWNER tanpa melalui AGEN HARTANAH.
  • Ramai AGEN-AGEN HARTANAH akan marah kepada saya apabila saya BONGKARKAN teknik ini kerana ini adalah teknik yang biasa digunakan oleh mereka.
  • TEKNIK ini boleh digunakan bukan sahaja untuk mendapatkan SUBLET PREMIUM…malahan juga untuk anda gunakan untuk dapatkan rumah untuk disewa,rumah untuk SUBLET BIASA dan juga rumah untuk dibeli..perghh memang powerful TEKNIK ini.
  • Dan yang lagi BEST saya akan GUIDE anda melalui VIDEO (supaya saya tak nak anda terlepas walaupun se “inci” perkara penting) dengan menggunakan teknik _____________________.
  • Saya akan bongkarkan LUBUK EMAS listing OWNER di LEMBAH KLANG yang bukan hanya 1 LISTING bahkan berates-ratus LISTING untuk anda gunakan sebaik mungkin.(Psst..rahsia ini agen hartanah pun ada yang tak tahu..silap-silap anda boleh buat duit dengan jual listing ini kepada mereka)
SECRET 3 - Short Term Rental Agreement
  • Antara feedback yang saya dapat melalui pengusaha-pengusaha HOMESTAY adalah mereka tidak tahu bagaimana untuk buat perjanjian untuk tetamu-tetamu yang duduk dalam tempoh masa yang agak lama (contohnya sebulan atau tiga bulan)
  • SUBLET PREMIUM tidak terkecuali dalam kes sebegini dan penyelesaiannya adalah di dalam SECRET 3 ini.
  • Di dalam perjanjian ini ada dinyatakan terma-terma yang akan melindungi anda sebagai OWNER kepada SUBLET PREMIUM anda.
SECRET 4 - Personal Loan Profile
  • Benda ni RAMAI yang nak tahu. Walaupun ia tidak berkaitan dengan SUBLET PREMIUM tetapi saya nak juga bagi kepada anda semua sebagai BONUS tambahan yang bermanfaat.
  • Tujuan utama LOAN PROFILE adalah untuk memudahkan kerja banker dan memudahkan anda monitor kesemua loan yang anda ada bagi tujuan membuat pinjaman dari pihak bank.
  • Di dalam ini akan diajar bagaimana untuk menyenaraikan PENDAPATAN, KOMITMEN dan SIMPANAN supaya bila banker check sahaja mereka tahu anda layak atau tidak untuk mendapat pinjaman.
  • Anda akan belajar bagaimana untuk membuat LOAN PROFILE seperti tulis resume kerja anda untuk memudahkan banker meluluskan loan anda.
  • Ini antara BONUS yang terbaik bagi saya untuk anda memandangkan tahun 2016 merupakan tahun yang cukup mencabar bagi mereka-mereka yang ingin menambah pendapatan kerana bank mula memperketatkan kelulusan sesuatu pinjaman.
Bestnya Tn Fairuz!
Berapa Pengerasnya untuk KESEMUA modul dan bonus di atas?
Kalau ikutkan nilai asal keseluruhan produk ini,ianya berjumlah...
Namun begitu, saya TAKKAN jadikan kos sebagai satu halangan untuk anda dapatkan Produk Utama Rahsia Sublet Premium + Bonus + Extra 4 Bonus yang sangat BERBALOI untuk anda.

Oleh yang demikian..
SERIUS! Saya nak bagi anda akses kesemua Ebook Rahsia Sublet Premium + BONUS + Extra 4 BONUS yang boleh bantu SHORTCUT bisnes anda ini pada harga...
+
RM540 SAHAJA!
RM200 SAHAJA!
WARNING! DAPATKAN SEKARANG KERANA HARGA INI TIDAK AKAN KEKAL LAMA!
DAPATKAN SEKARANG!
Dapatkan Rahsia Sublet Premium ini hari ini juga,mungkin esok atau lusa anda dah boleh cari owner dan praktikkan apa yang ada di dalam ebook ini seterusnya menjana RM 4 angka sebulan .Lenyapkan segala teka-teki anda tentang bagaimana nak buat duit tepi melalui hartanah. JAWAPAN YANG ANDA CARI ADA DI SINI !
Saya tunggu KEJAYAAN anda di dalam RAHSIA SUBLET PREMIUM.


Tuan Fairuz,
Pengusaha Sublet Premium KL
Pakar Seni Sublet
PS : Panduan ini adalah panduan lengkap bagaimana anda boleh pelajari dari A-Z tentang duit duit tepi dengan hartanah TANPA MENGGUNAKAN HARTANAH ANDA SENDIRI.

PPS : Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang baru dan ZERO dalam pelaburan hartanah ini.Ianya akan diajar dari awal.Bagi anda yang telah bermula dengan teknik sublet biasa,mungkin teknik ini adalah satu teknik tambahan untuk meningkatkan lagi nilai sublet anda.

PPPS : Anda akan dimasukkan kedalam GROUP FACEBOOK TERTUTUP dan pelbagai lagi TIPS dan TEKNIK-TEKNIK bakal anda pelajari dari perkongian rakan-rakan lain.Anda tidak KESEORANGAN,ramai akan bantu-membantu.Jom kita berjaya sama-sama.
leads-ebook-3

Nak Ebook Percuma?

REAL CASE STUDY Bagaimana untuk Menjana RM 2803.73 Setiap Bulan Tanpa Henti Secara Part Time Sahaja Tanpa Memiliki Hartanah Sendiri

 

 

 

 

Masukkan Email dan Nama Anda di bawah ini

Anda Telah Berjaya Subscribe! Sila Semak Email Anda Sekarang!